Hoppa till innehållet

Ladda Företag

Rätt val för ert företag

Bli en del av Sveriges mest heltäckande laddnätverk för elbilar och ställ om för framtidens transporter. InCharge erbjuder helhetslösningar till dig och ditt företag. Anpassa laddningen för besökare och anställda eller skräddarsy en helt egen lösning. 

Följ era intäkter, hur mycket stationerna används och hur ni bidrar till omställningen i portalen MyInCharge.

Besökare
Attrahera kunder och besökare och tjäna pengar på att erbjuda elbilsladdning. Stationen är öppen för alla och synlig i appen från InCharge. Ni bestämmer priset, InCharge sköter faktureringen och ni får intäkterna.

Anställda
Elbilsladdning förväntas på en modern arbetsplats. Ni bestämmer vilka som får ladda vid stationerna och identifiering sker med laddkort eller bricka. InCharge fakturerar kunden och återbetalar intäkterna till er.

Kundservice från InCharge finns tillgänglig dygnet runt.

 

Är du intresserad?


Låt oss kontakta er

Statligt stöd för investering i elbilsladdare är tillbaka!

Statligt stöd för investering i elbilsladdare är tillbaka! Klimatklivet återinförs för besöksladdare i publik miljö och ett nytt bidrag har skapats för icke-publik laddning för till exempel kontorsfastigheter. Bidragen täcker upp till 50% av investeringen. Kontakta oss så berättar vi mer och guidar er genom ansökningsprocessen.

Läs mer här

1. Vilka behov har ni?

Tillsammans med er ser vi över hur många laddplatser som behöver elektrifieras, vilken effekt som finns tillgänglig samt om lastbalansering eller förstärkt anslutning behövs. Vi utför en installationsberedning och tar fram en offert på hårdvara, installation och tjänster baserat på ert behov, laddbeteende, effekttillgänglighet och markförhållanden.

2. Installation och driftsättning

Vi erbjuder installation utförd av våra erfarna och certifierade tekniker. Väljer ni istället installation av egen behörig personal supportar vi självklart dem för att kunna garantera en säker installation. Alla våra laddstationer är uppkopplade och ansluts mot våra tjänster för betalning, övervakning och felavhjälpning på distans.

3. Börja ladda!

Elbilsförarna startar och stoppar laddningen på era stationer med laddkort, laddbricka eller app från InCharge. Vi fakturerar dem direkt och återbetalar sedan överskottet från intäkterna till er. Vid eventuella fel finns vår kundservice tillgänglig dygnet runt för er och era laddkunder. De notifieras från vår systemövervakning för att kunna upptäcka felet innan någon annan gör det, och kan utföra viss felavhjälpning på distans.

Låt oss kontakta er

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago